Strony: 1
Wątek Zamknięty
Admin PonyExpMod
Mam do zaoferowania plugin, a tak szczegółowo cały gamemod, Był to podstawowy Cod Mod ale go trochę zmodyfikowałem, dodałem sklep ( to chyba najbardziej pożądane ).
Levli w skrypcie jest do 10 tys. exp można sobie ustawić samemu ( czyli 2x itp.), jest dużo klas i przedmiotów, nazwy zawsze moge pozmieniać. Miałem ten plugin u siebie na serwie i działał bez zastrzeżeń.
Link jakbyście chcieli wypróbować: http://www.speedyshare.com/6MY5N/cod-mo … choice.zip
Administrator
Jeżeli masz czas, którego ja niestety nie mam, mógłbyś pozmieniać nazwy na takie zponyfikowane, trochę zmniejszyć liczbę klasy i dać parę klas premium. Co do sklepu to też mógłby być trochę zponyfikowany tak jak i perki. Zrobił bym to sam ale nie mam zbyt dużo czasu na kompie - są wakacje i trzeba trochę kasy zrobić żeby serwer działał.
Admin PonyExpMod
ok zmodyfikuje i wyśle
Administrator
Jak tam idzie przerabianie? ;]
Admin PonyExpMod
przerobilem ale nie testowałem bo nie mam na czym. a i tak zmiana cod moda zresetuje lvl i wszystko i widzę ze sklepem też sobie poradziliście to nie wiem czy warto zmieniać. ale zawsze mogę dać tyle że z telefonu pisze bo mnie w domu nie ma.
Administrator
to mógłbyś dać przetestujemy na botach
//EDIT
Temat zamykam, sam się ogarnąłem, co trzeba zrobić.
Wątek Zamknięty
Strony: 1